Eveniment

Un salariu pe zi. Un medic oftalmolog câştigă între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un medic oftalmolog câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de medic oftalmolog are un salariu care variază, în medie, între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. 

„Dezvoltarea reţelelor de clinici şi cabinete private, dar şi a magazinelor cu produse optice, a încurajat foarte mult aceasta specializare, chiar şi în zone urbane medii şi mici. Astfel, medicul oftalmolog devine una dintre cele mai căutate specializări la nivel naţional. Salariul lunar pentru un medic oftalmolog cu experienţă poate ajunge până la 2.000 euro într-o clinică privată, mai ales atunci când implică şi intervenţii chirurgicale”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, de regulă, angajatorii cer de la candidaţi cu sudii în domeniu - diplomă de medic specialist oftalmolog recunoscută, experienţă în diagnosticare şi în utilizarea echipamentelor medicale specifice.

 

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

„Dezvoltarea reţelelor de clinici şi cabinete private, dar şi a magazinelor cu produse optice, a încurajat foarte mult aceasta specializare, chiar şi în zone urbane medii şi mici.”

 

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, traininguri şi cursuri de specializare, tichete de masă, echipament (mobilier) ergonomic.

În prezent, 648 de posturi vacante pentru poziţia de medic oftalmolog sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timiş, Cluj, Constanţa.