Eveniment

Un salariu pe zi. Un project manager în logistică câştigă între 1.200 şi 1.900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un project manager în logistică...

Autor: Ramona Cornea

05.11.2022, 11:53 370

Un angajat pe poziţia de project manager în logistică are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

O analiză BestJobs a salariilor publicate de către angajatori pe platforma de recrutare în perioada ianuarie-septembrie 2022 arată că salariul mediu net a crescut în acest an în logistică cu 18% faţă de anul trecut şi cu 43% faţă de anul 2020, după cum spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. „Poziţia de project manager în logistică necesită în primul rând studii universitare, care să fie completate de experienţă de lucru în logistică şi cunoştinţe tehnice.

În lista de atribuţii se numără coordonarea şi supervizarea transportului de bunuri, precum şi coordonarea echipei de proiect. Managerii de proiect sunt responsabili de succesul unui proiect. Din acest motiv, abilităţile de comunicare foarte bune, spiritul analitic, proactivitatea, perseverenţa, precum şi orientarea către rezultate fac parte din pachetul de soft skilluri pe care ar trebui să le deţină un project manager în logistică.  Pentru acest rol, salariile sunt de 1.200 - 1.900 de euro/lună, în medie, iar companiile care recrutează în acest moment caută specialişti în Ploieşti, Bucureşti şi Iaşi“, afirmă Ana Vişian.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonuri de masă, cursuri şi traininguri de dezvoltare personală şi profesională, abonament medical la clinică privată de sănătate, acces la resurse – cărţi şi abonament sport. În prezent, 471 de posturi vacante pentru poziţia de project manager în logistică sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ploieşti, Bucureşti şi Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO