Eveniment

Un senator PMP propune monitorizarea populaţiei prin intermediul brăţărilor electronice. Cine este vizat

Un senator PMP propune monitorizarea populaţiei prin...

Autor: Alina Eftimie, Ana Petrescu

18.03.2020, 13:47 116

Senatorul PMP Lucian Iliescu a cerut Ministerului de Interne să îi monitorizeze pe toţi cei aflaţi în carantină sau autoizolare din cauza coronavirsului prin intermediul brăţărilor electronice. El spune că măsura ar fi importantă, având în vedere că mulţi încalcă regulile.

„Am urmărit materialele de presă în care nişte inconştienţi încalcă cu bună ştiinţă regulile de carantină şi autoizolare impuse de autorităţi şi umblă liberi. Dacă aceşti indivizi nu conştientizează că sunt o “bombă” la adresa tuturor cetăţenilor acestei ţări, autorităţile ar trebui să ia măsuri drastice. Pe această cale solicit Ministrului de Interne ca toţi cei aflaţi în carantină sau autoizolare să fie monitorizaţi prin brăţări electronice”, a scris Lucian Iliescu, miercuri, pe Facebook.

Senatorul PMP a adăugat că e o achiziţie necesară, chiar dacă este un efort financiar uriaş.

„Ştiu ca e un efort uriaş din punct de vedere economic, dar sa nu uitam câţi bani cheltuie statul cu fiecare persoana infectata aflată pe patul de spital. Achiziţia de brăţări electronice se impune imediat şi orice zi de întârziere reprezintă un atentat la siguranta noastra a tuturor! Doar cu măsuri drastice şi imediate vom putea lupta cu această epidemie răspândită în primul rând de cei inconştienţi şi iresponsabili”, a conchis Lucian Iliescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO