Eveniment

Un singur arestat după violenţele din Piaţa Victoriei; alte cinci persoane, sub control judiciar

Un singur arestat după violenţele din Piaţa Victoriei;...

Autor: Claudiu Surmei

24.02.2017, 17:51 96

Pentru un singur bărbat, respectiv Alexandru- George Timinschi, a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dispus măsura controlului judiciar pentru alte cinci persoane, respectiv Ionuţ - Cristian Dinu, Andrei-Lucian Dumitrescu, Razvan-Marian Radu, Alexandru Marius Boşcu, Daniel-Ionuţ Ion, pe o durată de 60 zile, începând de vineri.

Joi seară, pentru opt persoane s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, ca urmare a celor 13 percheziţii efectuate de procurori şi poliţişti în Bucureşti, în dosarul deschis ca urmare a violenţelor din noaptea de 01 spre 02 februarie înregistrate în Piaţa Victoriei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate joi dimineaţă au fost găsite şi ridicate peste 3.000 materiale pirotehnice ce urmează a fi expertizate, se arată într-un comunicat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO