Eveniment

Un taximetrist din Capitală şi-a dat foc la maşină, supărat că fusese amendat

Un taximetrist din Capitală şi-a dat foc la maşină,...

Autor: Gabriela Ghitcuta

05.05.2016, 16:07 724

Un bărbat din Capitală, şofer de taxi, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie şi dus la audieri fiind pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina de serviciu, joi la prânz, pe bulevardul din faţa magazinului Obor, au declarat surse din rândul poliţiştilor pentru MEDIAFAX.

Potrivit acestora, bărbatul este acuzat de distrugere calificată, tulburare şi infracţiuni la regimul rutier.

Joi, în jurul prânzului, taximetristul şi-ar fi dat foc la maşina de serviciu şi a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulaţia pe o bandă . După incendiere a părăsit zona şi a fost găsit în locuinţa unei alte persoane de unde a şi fost dus la secţie. Bărbatul le-ar fi povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul l-a făcut de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră.

Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul de taxi nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi i-au fost ridicate plăcuţele de înamtriculare.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO