Eveniment

Una dintre cele mai populare staţiuni din România ar putea deveni tabără de refugiaţi: ''Noi trăim din turism, avem şi copii, nu suntem de acord''

Una dintre cele mai populare staţiuni din România ar...

Autor: Gandul Gandul

16.03.2016, 12:03 3042

În localitatea Vama Veche, judetul Constanta, la mai putin de 20 de metri de granita cu Bulgaria, ar urma să fie organizată o tabără pentru refugiaţi, precizează sursa citată. Comunităţile din Vama Veche, 2 Mai şi Limanu au fost anunţate neoficial ca se asteapta un posibil val de cel putin 500 de oameni.

De cateva zile, mai multe echipe de muncitori lucrează la foc continuu pentru a termina de reabilitat o fostă unitate militară, ce va fi transformata in tabara pentru refugiati.

Garda de Coastă a trimis acum câteva luni o solicitare la toate autorităţile din sudul litoralului, cerând informaţii despre clădiri care pot fi transformate în centre pentru refugiaţi. Garda de Coasta nu a transmis nimic oficial până acum, dar a recunoscut un singur lucru, şi anume că se fac lucrări de igienizare a imobilului.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO