Eveniment

Unde se duc banii pentru training alocaţi de companii: În topul domeniilor pe care se concentrează programele de învăţare şi dezvoltare (L&D) în 2021 sunt îmbunătăţirea pregătirii profesionale şi recalificare, lidership şi management şi procesul de onboarding în mediul virtual

Viorel Panait, managing partner în cadrul companiei Human Invest & Ken Blanchard România

Viorel Panait, managing partner în cadrul companiei Human Invest & Ken Blanchard România

Autor: Ramona Cornea

12.03.2021, 18:15 264

Circa 33% dintre profesioniştii din învăţare şi dezvoltare se aşteaptă ca bugetele pentru această componentă să crească în companiile lor, conform Workplace Learning Report, realizat de LinkedIn.

În topul domeniilor pe care se concentrează programele de învăţare şi dezvoltare (L&D)

în 2021 sunt îmbu­nătăţirea pregătirii pro­fe­sio­nale şi recalificare (după cum au spus 59% dintre profe­sioniştii din învăţare şi dezvoltare), lidership şi management (53%) şi procesul de onboarding în mediul virtual (33%).

„Am întrebat profe­sioniştii din domeniul învăţării şi dezvoltării de la nivel global care a fost accentul lor principal în programele lor din do­me­niu în 2021, iar prioritatea lor numărul 1 (59%) este perfec­ţionarea şi reca­lifi­carea – în creştere cu 15% faţă de iunie 2020. Inte­resant este faptul că profe­sioniştii din domeniul învăţării şi dezvoltării din cadrul între­prinderilor mici îl prioritizează mai mult (64%) decât cei din întreprinderile mari (56%). Acest lucru se poate datora faptului că atât de multe întreprinderi mari au deja în vigoare programe solide“, scrie raportul citat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO