Eveniment

Unde va avea loc dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis

Unde va avea loc dezbaterea anunţată de preşedintele...

Autor: Departamentul Politic

16.11.2019, 13:09 638

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea de marţi a preşedintelui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

„Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi-a manifestat deschiderea de a asigura un spaţiu neutru de desfăşurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, pentru buna informare a opiniei publice şi pentru cultura democratică a societăţii româneşti. Având în vedere anunţul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanţi ai mass-media şi politologi şi în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată”, au transmis reprezentanţii SNSPA, într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

Evenimentul se va desfăşura marţi, „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, conform sursei citate.

Sursa menţionată reiterează „importanţa comunicării publice oneste, deschise, echilibrate, care să atingă teme esenţiale privind modul în care funcţionează instituţiile politice din România, modul în care s-a derulat mandatul actual al Preşedintelui României, precum şi direcţiile şi priorităţile care pot contribui la viitorul ţării”.

Reprezentanţii SNSPA mai spun că detaliile referitoare la dezbaterea de marţi vor fi comunicate public „imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părţile implicate în organizarea acestui eveniment”.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PSD, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO