Unde zboară avioanele private ale oamenilor de afaceri şi aeronavele militare de pe Băneasa. În topul destinaţiilor este Washington

22 aug 2018 Autor: Mădălina Panaete

Washington (SUA), Kabul (Afganistan), Erbil (Irak) au fost principalele destinaţii ale companiilor aeriene care au operat zboruri pe aeroportul Aurel Vlaicu- Băneasa în primul semestru, arată datele de pe site-ul aeroportului. Astfel, prezenţa militarilor români în misiunile din Irak şi Afganistan se vede şi în traficul de pe al doilea aeroport al Bucureştiului, deschis în prezent doar pentru zboruri private. Acest lucru se vede şi în categoria de aeronave care au tranzitat aeroportul, acestea fiind în principal de dimensiuni mici, cu până la zece locuri, sau destinate transportului de soldaţi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2018

 
Cuvinte cheie:
avioane
, baneasa
, aeroport
, aeronave militare
, avioane private
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide