Eveniment

Universitatea Sheffield şi SNSPA au lansat un masterat în management cu un preţ de 3.000 de euro pe an. „Ne orientăm spre corporatişti, pe de o parte spre oamenii pasionaţi de IT care nu au cunoştinţe şi abilităţi de management sau de administrare a afacerilor."

Universitatea Sheffield şi SNSPA au lansat un masterat...

Autor: Mihaela Pascari

31.03.2017, 00:04 313

Universitatea Sheffield din Marea Britanie şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) au lansat un program de masterat în management adresat profesioniştilor pasionaţi de domeniul IT, dar care nu au cunoştinţe de management, precum şi corporatiştilor care nu au studii în domeniu, dar lucrează în companii digitalizate.

„Ne orientăm spre corporatişti, pe de o parte spre oamenii pasionaţi de IT care nu au cunoştinţe şi abilităţi de management sau de administrare a afacerilor, care lucrează într-o organizaţie sau au o afacere proprie. De asemenea, ţintim şi oamenii care nu au un background în domeniul IT, dar pe care experienţa de muncă i-a adus în zona digitalizării“, a spus Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management din cadrul SNSPA.

Noul program de masterat va începe din luna octombrie, iar capacitatea de şcolarizare este de 25 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO