Eveniment

Unul dintre câştigătorii la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 16 milioane de lei

Unul dintre câştigătorii la Loto 6/49 şi-a ridicat...

Autor: Departamentul Social

14.01.2016, 13:45 66

"Crede în tine şi Dumnezeu te va ajuta. Viaţa îşi rezervă surprize pe care nu le aştepţi. Loto îţi rezervă şi ţie o surpriză dacă şi tu crezi în şansa pe care o ai", a spus câştigătorul marelui premiu la extragerea din 30 decembrie 2015.

Norocosul câştigător al unuia dintre premiile în valoare de 16.161.917 lei nu a dorit să-şi facă publică identitatea, Loteria precizând că acesta are în jur de 50 de ani, este un jucător fidel la Loto 6/49, "un om gospodar şi un familist convins". Acesta a mai câştigat o singură dată la loto, un premiu în valoare de 600 de lei.

Bărbatul a ales biletul norocos în Ajunul Crăciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agenţia loto 15-013 din Găeşti, unde acesta nu obişnuia să joace, el depunând bilele de obicei la cealaltă agenţie din oraş. La începutul anului, bărbatul a mers la agenţie să-şi verifice biletul şi a aflat că este unul dintre cei doi mari câştigători.

Acesta a spus că, înainte să ajungă la agenţia loto din Găeşti, a avut presentimentul că, dacă va vedea că are măcar un număr câştigător, sigur le are pe toate cele şase.

"Aveam planul făcut, de mulţi ani, în cazul în care câştig", a spus bărbatul, după ce şi-a ridicat premiul. Cu banii câştigaţi, bărbatul vrea să îşi ajute copiii şi să îşi facă o livadă, aşa cum şi-a dorit mereu.

Loteria Română a precizat că, după aplicarea impozitului de 25 la sută, suma care îi rămâne câştigătorului este 12.171.500,74 lei.

Două câştiguri de câte 16 milioane de lei s-au înregistrat la categoria I Loto 6/49 la tragerile speciale de Anul Nou. Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului, fiind completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.

Câştigătorii premiilor Loteriei au la dispoziţie 90 de zile de la data tragerii pentru a intra în posesia banilor. Pentru aceasta, ei trebuie să se prezinte la sediul central al Loteriei Române din Capitală. Câştigurile a căror valoare unitară brută este de peste 10.000 de lei se achită la sediul central.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO