Eveniment

Unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa comerţului cu flori a deschis cea mai mare florărie din România, în urma unei investiţii de 90.000 euro

Unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa...

Autor: Andra Stroe, Business Magazin

22.12.2019, 22:09 2130

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România, a deschis cea mai mare şi cea mai modernă florărie din ţară, în urma unei investiţii totale de 90.000 euro. Conceptul FlorideLux Izvor este o îmbinare între florărie, showroom şi atelier, spaţiul fiind dotat cu echipamente de ultimă generaţie din domeniul floristic.

Noua florărie FlorideLux.ro, amplasată în zona Izvor din Bucureşti, are o suprafaţă de 230 mp, împărţiţi în spaţiu destinat florăriei, cameră frigorifică profesională, atelier şi zonă de depozitare. Pe lângă aceasta, se adaugă încă 300 mp folosiţi pentru depozite, birouri şi săli de cursuri de floristică.

„Prin noua florărie FlorideLux Izvor ne-am propus să aducem în inima Bucureştiului un concept nou pe piaţa floristică locală, ce reuneşte în acelaşi spaţiu florăria, showroom-ul şi atelierul. Mizăm pe interacţiunea umană, dar şi pe tehnologie modernă, astfel că floriştii noştri foarte bine pregătiţi vor avea la dispoziţie tablete dotate cu noi aplicaţii pentru a realiza eficient comenzile clienţilor. Pe de altă parte, clienţii vor avea posibilitatea să aleagă produse deja realizate sau pe bază de comandă, prin intermediul punctelor de vânzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar, prin calitatea serviciilor oferite, suntem convinşi că într-un timp foarte scurt va deveni un punct de atracţie în sine”, declară Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.
Potrivit reprezentanţilor companiei, pe lângă flori, buchete şi aranjamente florale deosebite, clienţii FlorideLux Izvor vor putea alege şi cadouri, decoraţiuni pentru casă, diverse modele de vaze, dar şi o gamă variată de ciocolată şi băuturi.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO