Eveniment

UPDATE. Bilanţul urcă la 7 morţi. Incredibil: Cei 7 militari de la bordul elicopterului care căuta MIG-ul dispărut de pe radar au murit

UPDATE. Bilanţul urcă la 7 morţi. Incredibil: Cei 7...

Autor: Andreea Tobias

02.03.2022, 22:19 11172

UPDATE: Bilanţul confirmat urcă la 7 morţi. 

Cei 5 militari de la bordul elicopterului care căuta MIG-ul dispărut de pe radar în judeţul Constanţa au murit.

„Din păcate, temerile cele mai negre s-au adeverit în cazul elicopterului IAR 330-Puma. Aeronava a fost găsită la 11 kilometri de aerodrom, prăbuşită, niciunul dintre cei 5 membri ai echipajului nu a supravieţuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spînu, la Digi24.

Pilotul aeronavei MiG 21 LanceR este în continuare căutat.

O aeronavă MiG 21 LanceR care executa, miercuri seara, o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, apoi a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localităţile Cogealac şi Gura Dobrogei. Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50.

În căutarea sa a plecat elicopterul IAR 330-Puma. Şi acesta a pierdut legătura radio cu turnul de control şi a dispărut de pe radar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO