Eveniment

UPDATE: Un bărbat s-a aruncat de la unul din balcoanele din plenul Parlamentului după ce a strigat: "Boc, aţi luat drepturile copiilor"

Un bărbat s-a aruncat de la unul din balcoanele din plenul Parlamentului după ce a strigat: "Boc, aţi luat drepturile copiilor"

Autor: Radulescu Eliana Ligia

23.12.2010, 10:42 86

Un incident a avut loc, joi, în plenul Parlamentului, în timpuldezbaterii moţiunii de cenzură, o persoană aruncându-se de la unuldin balcoanele sălii.

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, un bărbat s-aurcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat "Boc,aţi luat drepturile copiilor".

Imediat după aceasta, bărbatul s-a aruncat de la balconulplenului.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului au venit unechipaj medical de la SMURD, care îi acordă bărbatului primulajutor.

Adrian Sobaru, cel care s-a aruncat de la balcon, este unelectrician din echipa TVR.. Potrivit primelor informaţii, bărbatula suferit o fractură nazală şi o fractură a piciorului stâng, însănu se cunosc încă traumatismele interne.

Acesta nu le-ar fi spus nimic colegilor, ei fiind luaţi prinsurprindere de gestul lui.

Foto: www.stirileprotv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO