Eveniment

Urmărire ca îl filme în Bucureşti: O maşină de poliţie pornită în urmărirea unui şofer a intrat într-un stâlp. Şoferul celeilalte maşini a derapat şi a intrat în gard

Urmărire ca îl filme în Bucureşti: O maşină de...

Autor: Florin Zafiu

29.11.2018, 08:56 731

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că miercuri seară, în jurul orei 23.15, o maşină nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, pe Strada Jean Steriade, agentul pornind în urmărirea autoturismului.

La intersecţia Gura Crivăţului / Gura Caliţei, după ce cele două maşini s-au tamponat, ambii şoferi au pierdut controlul volanului şi autospeciala a intrat într-un stâlp, iar celălalt autoturism într-un gard. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Maşina urmărită a fost condusă de un minor, în vârstă de 17 ani, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO