Eveniment

Urme de explozibil găsite în cazul deflagraţiei din Arad. A fost întocmit un cerc de suspecţi

Urme de explozibil găsite în cazul deflagraţiei din...

Autor: Laura Buciu

29.05.2021, 18:02 70

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi în cazul exploziei de la Arad, în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crişan. Cercetările se fac in rem pentru omor. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că au fost găsite urme de explozibil în urma deflagraţiei.

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad a declarat că s-a întocmit un cerc de suspecţi după explozia maşinii omului de afaceri Ioan Crişan.

„A fost întocmit un cerc de suspecţi. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere şi urmează să fie analizate”, a spus reprezentantul Poliţiei Arad.

În curând va putea începe şi expertizarea cadavrului.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului au fost găsite urme de explozibil, ceea ce conturează suspiciunea unui asasinat la comandă.

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a maşinii omului de afaceri arădean Ioan Crişan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunţă autorităţile locale. La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO