Eveniment

Urmează cea de-a XIV-a ediţie a ZF HR Trends, 25 martie. Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu procesele de digitalizare. Cum schimbă digitalizarea procesele de muncă?

Ediţiile anterioare ale evenimentului au reunit anual mai mult de 200 de experţi care stabilesc tendinţele în domeniul resurselor umane.

Ediţiile anterioare ale evenimentului au reunit anual mai mult de 200 de experţi care stabilesc tendinţele în domeniul resurselor umane.

Autor: Ramona Cornea

10.03.2020, 08:35 137
  • Ziarul Financiar organizează cea de-a 14-a ediţie a ZF HR Trends, evenimentul care reuneşte anual peste 200 de experţi care dau tendinţele în domeniul resurselor umane

  • Tema evenimentului de anul acesta va fi impactul digitalizării din procesele de business pentru angajaţii şi angajatorii din România.

Era digitalizării îşi pune am­prenta în toate aspectele businessului, iar departa­mentul de resurse umane este unul dintre „early adopters“. În acest context, Ziarul Financiar organizează pe 25 martie 2020 evenimentul ZF HR Trends 2020, aflat la cea de-a XIV-a ediţie, pe tema impactului digitalizării din procesele de business pentru angajaţii şi angajatorii din România.

Ediţiile anterioare ale evenimentului au reunit anual mai mult de 200 de experţi care stabilesc tendinţele în domeniul resurselor umane.

HR Trends este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul oamenilor.

Invitatul special al acestei ediţii a evenimentului HR Trends este Andreea Baciu, VP of global talent development la UiPath. Producătorul de software UiPath, primul unicorn din România, a fost evaluat anul trecut la 7 miliarde de dolari. În 2019, UiPath a ocupat primul loc în topul celor mai valoroase companii din economie realizat de ZF.

Printre speakeri se află Mihai Găvan, HCM sales director la TotalSoft, Gabriela Neamţu, HR manager în cadrul MOL România, Adrian Rus, fondatorul afacerii Komoder, Aurelian Chitez, sales manager la Romanian Software, şi Irina Tache, solution sales executive HXM la SAP România.

Evenimentul HR Trends 2020 va fi structurat în două sesiuni plenare şi două workshop-uri. Prima sesiune plenară va avea tema „Incursiune în viaţa celui mai nou tip de manager: managerul digital“, cea de-a doua sesiune plenară va avea tema „Academiile interne şi digitalizarea, soluţii la criza forţei de muncă“, în primul workshop se va discuta despre cum pot creşte angajatorii motivaţia angajaţilor, iar în cel de-al doilea workshop se va aborda tema creşterilor salariale „limitate“, mărul discordiei în organizaţii.

Invitaţii ZF HR Trends vor vorbi despre ce înseamnă digitalizarea proceselor de business, ce soluţii folosesc managerii pentru a-şi administra mai bine compania şi angajaţii, unde sunt obstacolele digitalizării proceselor de business, cum poate deveni digitalizarea un plus pentru angajaţi, rolul HR-ului de facilitator în schimbarea adusă de digitalizare în viaţa angajatului.

Printre temele abordate de invitaţii ZF HR Trends se mai află aspecte legate de limita între viaţa personală şi cea profesională în grupurile de discuţii de la muncă, ce aplicaţii de eficientizare au efecte asupra productivităţii şi motivaţiei angajaţilor, topul celor mai digitalizate departamente dintr-o organizaţie, efectele negative ale „supradigitalizării“ asupra motivaţiei oamenilor, precum şi soluţii de securitate informatică pentru companii şi angajaţi.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va dezbate şi cum a schimbat digitalul modul în care se face instruirea oamenilor şi cum pot fi realocaţi eficient în organizaţie angajaţii ale căror sarcini au fost preluate de roboţi software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO