Eveniment

Urmează conferinţa HR Trends 2020: Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu procesele de digitalizare. Invitat special va fi Andreea Baciu, VP of global talent development la UiPath

Urmează conferinţa HR Trends 2020: Angajaţii şi...

Autor: Ramona Cornea

05.03.2020, 10:25 370

Ziarul Financiar organizează HR Trends, evenimentul care reuneşte anual peste 200 de experţi în domeniul resurselor umane.

Ziarul Financiar organizează cea de-a 14-a ediţie a HR Trends, evenimentul care reuneşte anual peste 200 de experţi care dau tendinţele în domeniul resurselor umane. HR Trends este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul oamenilor.

Invitatul special al acestei ediţii a evenimentului HR Trends este Andreea Baciu, VP of global talent development la UiPath. Producătorul de software UiPath, primul unicorn din România, a fost evaluat anul trecut la 7 miliarde de dolari. În 2019, UiPath a ocupat primul loc în topul celor mai valoroase companii din economie realizat de ZF.

Ceilalţi speakeri din cadrul evenimentului sunt: Mihai Găvan, HCM sales director la TotalSoft, Gabriela Neamţu, HR manager în cadrul MOL România, Adrian Rus, fondatorul afacerii Komoder, Aurelian Chitez, sales manager la Romanian Software, şi Irina Tache, solution sales executive HXM la SAP România.

Era digitalizării îşi pune amprenta în toate aspectele businessului, iar departamentul de resurse umane este unul dintre ”early adopters”. La rândul lor, angajaţii beneficiază de digitalizare, mai ales că le permite să aibă programe de lucru flexibile. Totuşi, unii se plâng de faptul că sunt mult prea conectaţi la viaţa profesională (prin grupuri de WhatsApp, de Facebook, prin platforme de tip Slack sau Microsoft Teams), care sunt active şi după încheierea programului.

Managerul digital devine o nouă profesie. Liderii coordonează oamenii în echipe virtuale şi au angajaţi pe care nu i-au văzut niciodată faţă în faţă. Dar ştiu în permanenţă unde sunt şi ce fac, cu ajutorul platformelor care le arată în câte puncte de vânzare şi-au dat check-in azi sau la ce oră s-au conectat la plaftorma internă a companiei.

În acest context, Ziarul Financiar organizează pe 24 martie 2020 evenimentul ZF HR Trends 2020, pe tema impactului digitalizării din procesele de business pentru angajaţii şi angajatorii din România.

Evenimentul HR Trends 2020 este structurat în două sesiuni plenare şi două workshopuri, iar ideile cu care vor pleca specialiştii preocupaţi de domeniul resurselor umane pot deveni politici de HR cu aplicabilitate rapidă în propriile organizaţii.

Digitalizarea proceselor de business, soluţiile folosite de manageri pentru a-şi administra mai bine compania şi angajaţii, obstacolele digitalizării proceselor de business, cum poate deveni digitalizarea un plus pentru angajaţi şi nu o povară, rolul HR-ului de facilitator în schimbarea adusă de digitalizare în viaţa angajatului, limita dintre viaţa personală şi cea profesională în grupurile de discuţii de la muncă, aplicaţiile de eficientizare ce au efecte asupra productivităţii şi motivaţiei angajaţilor şi topul celor mai digitalizate departamente dintr-o organizaţie sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate în ediţia de anul acesta a evenimentului HR Trends.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO