Eveniment

Urmează conferinţa Mazars-CCIFER „Guvernanţa Corporativă: Leadership în tranziţie şi realitatea postpandemică“. Rezilienţa în afaceri, transformarea digitală şi politicile de bunăstare a angajaţilor sunt priorităţi în agenda consiliilor de administraţie ale companiilor

Urmează conferinţa Mazars-CCIFER „Guvernanţa...

Autor: Răzvan Botea

20.01.2022, 10:00 112

Unu din doi lideri de business susţine că strategia de afaceri pe termen lung a companiei  a fost reconfigurată de către consiliul de administraţie.

Rezilienţa în afaceri, transfor­ma­rea digitală şi politicile de bunăs­tare a angajaţilor sunt priorităţi prin­ci­pale în agenda consiliilor de administraţie ale companiilor, conform unui studiu realizat de compania de audit şi consultanţă Mazars.

„Afacerile au fost forţate să se transforme cu o viteză fără pre­cedent din cauza pan­demiei. Este posibil ca unele transformări să fi fost anticipate de mult timp şi doar accelerate, în timp ce altele au fost neaşteptate. Dar toate au fost perturbatoare, atât într-un mod pozitiv, cât şi într-un mod negativ. O tendinţă care este evidenţiată în rezultatele studiului nostru şi care a afectat şi afacerile locale este aprecierea tot mai mare a nevoilor în evoluţie ale organizaţiei şi ale oamenilor săi”, spune Răzvan Butucaru, partener în departamentul Financial Services & Advisory Leader al Mazars România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO