Eveniment

Urmează conferinţa ZF Branduri româneşti, Timişoara, 7 noiembrie. Cum se construieşte un brand puternic „made in Romania“ în al doilea pol de business al ţării

Urmează conferinţa ZF Branduri româneşti, Timişoara,...

Autor: Georgiana Mihalache

06.11.2018, 00:07 707

Judeţul Timiş este al doilea cel mai important pol de business din România, afacerile companiilor înregistrate aici situându-se la 62 mld. lei în 2017, arată datele de la Registrul Comerţului. Cele mai mari zece afaceri antreprenoriale româneşti din judeţul Timiş au avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de lei şi aproape 3.500 de angajaţi, arată calculele ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Apropierea de vestul Europei a judeţului Timiş a transformat zona într-un pol al producţiei de componente auto, iar jucători precum Continental, Hella, Aptiv sau TRW Automotive au ales să producă în judeţ componente pentru marii producători de automobile la nivel global.

Ziarul Financiar organizează miercuri, 7 noiembrie, la Timişoara, conferinţa ZF Branduri Româneşti în parteneriat cu Raiffeisen Bank România, un eveniment la care cei mai importanţi antreprenori din judeţul Timiş vor dezbate cum au construit un brand pentru companiile pe care le-au înfiinţat.

Evenimentul ZF reuneşte oameni de afaceri care au reuşi să creeze şi să dezvolte branduri puternice pentru companiile lor cu o istorie de câţiva zeci de ani pe piaţă, dar şi antreprenori aflaţi la început de drum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO