Eveniment

Urmează conferinţa ZF iBanFirst Regional Business Summit, 4 octombrie. Cum se pot extinde peste graniţe companiile din estul Europei?

Urmează conferinţa ZF iBanFirst Regional Business...

Autor: Răzvan Botea

28.09.2022, 08:00 56

Regiunea Europei de Est, deşi pusă la grele încercări, a reuşit să livreze companii care au devenit adevăraţi campioni regionali, dar şi internaţionali, atât din România, cât şi din Ungaria sau Bulgaria. Într-un context geopolitic foarte complicat, dar în acelaşi timp cu un potenţial mare de creştere economică, se pune întrebarea „cum se pot extinde peste graniţe companiile Europei de Est?

În acest context, Ziarul Financiar, în parteneriat cu fintechul iBanFirst, organizează marţi, 4 octombrie 2022, conferinţa Regional Business Summit:  How can Eastern Europe born companies expand internationally.

La eveniment vor fi prezenţi antreprenori şi manageri din România, Bulgaria şi Ungaria, liderii unor companii care s-au extins cu succes în regiune şi pot împărtăşi acum provocările, dar şi frumuseţea procesului.

Fiind o companie care ajută alte companii să-şi extindă afacerile la nivel internaţional, iBanFirst va oferi o imagine de ansamblu asupra principalilor indicatori macroeconomici din regiune, riscurile şi provocările aduse de monedele locale atunci când o companie se extinde în străinătate şi cum arată plăţile internaţionale în secolul al XXI-lea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO