Eveniment

Urmează conferinţa ZF/LIBERTY „GALAŢI GREEN VALLEY - noul pol de investiţii pentru viitor“, marţi 4 aprilie. Ajay Aggarwal, preşedintele Liberty Steel Europa şi Sandip Biswas, directorul de investiţii al GFG Alliance, acţionarul Liberty Galaţi, vin la dezbaterea GALAŢI GREEN VALLEY - noul pol de investiţii pentru viitor. Care sunt temele de discuţie

Ajay Aggarwal, preşedintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group

Ajay Aggarwal, preşedintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group

Autor: Răzvan Botea

24.03.2023, 08:30 290

Ajay Aggarwal, preşedintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group şi Sandip Biswas, director de investiţii al GFG Alliance şi CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining, vin la conferinţa ZF/LIBERTY „GALAŢI GREEN VALLEY - noul pol de investiţii pentru viitor“ şi vor vorbi despre strategia Liberty Galaţi pentru anii viitori, dar şi despre comunitatea din Galaţi şi din regiune.

Cum ar putea deveni Galaţiul următorul hub pentru producţia şi utilizarea hidrogenului? Cum se poate înverzi energia României şi cum pot fi atraşi tinerii şi forţa de muncă în domeniul industrial? Cum pot fi ajutaţi jucătorii din industrie pentru a fi competitivi în piaţa europeană şi piaţa mondială - sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate de speakerii conferinţei.

Ajay Aggarwal coordonează transformarea GREENSTEEL - producţia de oţel cu amprentă neutră de carbon - a companiilor europene şi dezvoltarea afacerii la nivel regional.

„În calitate de preşedinte al consiliului de administraţie al LIBERTY Galaţi, Ajay Aggarwal a sprijinit echipa locală de management pentru a construi o companie solidă şi sustenabilă, puternic integrată în comunitatea din Galaţi, asigurând fundaţia pentru planurile de viitor ale companiei de a produce oţel verde şi de a deveni neutră din punctul de vedere al emisiilor de carbon până în 2030“, transmit reprezentanţii companiei.

Sandip Biswas, chief investment officer al GFG Alliance şi CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining


Sandip Biswas este Chief Investment Officer al GFG Alliance şi CEO al LIBERTY Primary Steel & Mining din anul 2022, după aproape două decenii în care a ocupat poziţii de management şi în consiliul de administraţie al Tata Steel. Cu expertiză în industria siderurgică, precum şi în capital structure, strategii de finanţare, fuziuni şi achiziţii, Sandip este responsabil de performanţele comerciale şi de investiţiile sustenabile ale grupului şi coordonează eforturile GFG şi LIBERTY de a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.

„LIBERTY investeşte deja în energie regenerabilă şi în GREENSTEEL la Galaţi, sperăm şi credem că România va investi în decarbonizare, de asemenea. Această ţară are un potenţial enorm de a deveni principalul producător de hidrogen verde din Europa, iar Galaţiul ar putea fi în centrul acestui program. România poate fi motorul hidrogenului în Europa, însă este esenţial ca noi toţi să colaborăm îndeaproape pentru a contribui la realizarea acestei viziuni“, a spus Sandip Biswas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO