Eveniment

Urmează videoconferinţa Future of Work organizată de Deloitte şi ZF, joi, ora 09.30. Ionuţ Sas, VP of tax, equity and payroll în cadrul UiPath, este pe lista invitaţilor care vor dezbate ultimele tendinţe din domeniul muncii

Urmează videoconferinţa Future of Work organizată de...

Autor: Ramona Cornea

24.11.2021, 00:06 203

Parte din activitatea sa globală în cadrul UiPath, Ionuţ Sas este membru al Silicon Valley Tax Directors Group, grup din care fac parte cele mai importante organizaţii din domeniul software şi tehnologie din Statele Unite ale Americii.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează videoconferinţa Future of Work, parte din iniţiativa Deloitte CFO Program. Invitaţii evenimentului, CFO ai unora dintre cele mai importante companii din România, vor aborda aspecte legate de modul în care s-a schimbat munca în contextul avansului tehnologic şi al pandemiei de COVID-19.

Ionuţ Sas (foto), VP of Tax, Equity and Payroll în cadrul UiPath, este pe lista invitaţilor care vor dezbate ultimele tendinţe din domeniul muncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO