Eveniment

Urmează videoconferinţa ZF-Bucharest Real Estate Club: Polii de Business ai României. Care sunt cele mai noi investiţii imobiliare în marile oraşe din ţară?

Urmează videoconferinţa ZF-Bucharest Real Estate Club:...

Autor: Mirabela Tiron

08.11.2021, 16:39 507

Ziarul Financiar împreună cu Bucharest Real Estate Club (BREC) organizează mâine (marţi, 9 noiembrie), începând cu ora 9.30, videoconferinţa  “Polii de Business ai României”, un eveniment care îşi propune să aducă în prim plan cele mai noi investiţii imobiliare în marile oraşe.

În plină pandemie, investiţiile în proiecte logistice şi industriale, proiecte mixte de regenerare urbană, retail sau ansambluri rezidenţiale au continuat în marile oraşe. Totodată, au creat noi oportunităţi în economiile locale, au atras după ele investiţii în alte domenii.

Cum au performat până în prezent şi care sunt direcţiile de extindere ale celor mai activi jucători regionali în continuare? Care sunt oraşele de interes pentru investitori şi ce investiţii publice ar trebui accelerate pentru a putea genera dezvoltare în anii următori? Care a fost focusul investitorilor, la nivel regional în ultimii ani? Sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde invitaţii de mâine.

Sunt prezenţi ca speakeri Doron Klein, CEO al AFI Europe Cehia&România, cu experienţă de peste 15 ani pe pieţele imobiliare din mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, Geanina Mihaela Ungureanu, senior leasing&asset manager retail al Immofinanz,  Raluca Munteanu, director de dezvoltare al grupului Iulius, Antoanela Comşa, preşedinte al Gran Via Real Estate, Ofelia Moisa, co-fondator al EFMS (Exclusive facility management services), Attila Beer, country manager al Alukonigstahl Românial&Moldova dar şI Raluca Soaiţa, fondator al Tesseract Architecture şi Mircea Draghici, managing partner al EST Hospitality Consulting.

Mulţi dintre marii jucători de pe piaţa de real estate din Bucureşti s-au extins în ultimii ani în oraşe precum Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa dar şi în oraşe mai mici. Odată cu aceştia şi companiile din domenii conexe – precum cele de construcţii, furnizorii de materiale, jucătorii din sectorul de amenajări interioare  şi-au adaptat business-ul la noile tendinţe din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO