Eveniment

Urmează videoconferinţa ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe”. Cum au funcţionat ajutoarele de stat în pandemie şi ce urmează? Cine vine la dezbaterea pe tema ajutoarelor de stat înainte şi după pandemie

Bogdan Chiriţoiu ocupă de la jumătatea anului 2009 funcţia de preşedinte al Consiliului Concurenţei. Este doctor în cconomie cu specializarea în Relaţii Economice Internaţionale.

Bogdan Chiriţoiu ocupă de la jumătatea anului 2009 funcţia de preşedinte al Consiliului Concurenţei. Este doctor în cconomie cu specializarea în Relaţii Economice Internaţionale.

Autor: Răzvan Botea

20.05.2021, 00:06 217

Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, Irina Avram, directorul general pe zona de ajutoare de stat din cadrul Ministerului de Finanţe, împreună cu Manuela Guia, managing partner al GNP, Otilia Vîlcu, partener GNP şi Christian Filippitsch, partener ReedSmith Bruxelles, vor dezbate o temă de interes pentru mii de companii din România: ajutoarele de stat înainte şi după pandemie.

Dezbaterea, organizată de ZF în parteneriat cu casele de avocatură Guia Naghi şi Partenerii (GNP) şi ReedSmith, va avea loc miercuri, 26 mai, începând cu orele 10:00, pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Speakerii evenimentului vor dezbate activitatea autorităţilor în acordarea ajutoarelor de stat, vor prezenta modalităţile de acordare a ajutoarelor de stat şi evoluţia schemelor de ajutor de stat. De asemenea, printre temele de discuţie se află şi prezentarea opţiunilor operatorilor economici de a accesa o măsură de ajutor de stat în perioada COVID-19 şi principalele aspecte procedurale.

Bogdan Chiriţoiu ocupă de la jumătatea anului 2009 funcţia de preşedinte al Consiliului Concu­ren­ţei. Este doctor în economie cu specializarea în Relaţii Economice Internaţionale.

Manuela Guia, care a condus mai mult de 10 ani echipa de avocaţi clasată pe locul 1 în România în domeniul dreptului concurenţei, este singura femeie avocat din România clasată în Top 100 Femei Avocat din lume în domeniul Antitrust de către Global Compe­tition Review. Ea este recomandată de principalele publicaţii juridice internaţionale ca specialistă de top în domeniul dreptului concurenţei şi ajutorului de stat.

Christian Filippitsch este avocat, partener în cadrul practicii de concurenţă, antitrust şi ajutor de stat din cadrul biroului ReedSmith din Bruxelles. El are peste o experienţă de peste 20 de ani în domeniu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO