Eveniment

Urmează videoconferinţa ZF Health & Pharma, 16-17 septembrie 2020. Cine vine la evenimentul care deschide toamna conferinţelor ZF?

Urmează videoconferinţa ZF Health & Pharma, 16-17...

Autor: Georgiana Mihalache

10.09.2020, 00:07 307

Ziarul Financiar organizează a noua ediţie a ZF Pharma Summit, un eveniment care reuneşte timp de două zile cei mai mari jucători din domeniul sănătăţii.

Videoconferinţa ZF Health & Pharma Summit 2020, în premieră în regim online, adaptat la noua realitate din criza sanitară COVID-19, are ca principală temă sistemul medical românesc în vremea pandemiei şi aduce în dezbatere lecţiile învăţate şi ce este de făcut în continuare. Printre speakerii care vor participa la conferinţa online se numără Dragoş Damian, CEO al celui mai mare producător local de medicamente – Terapia Cluj. La dezbaterea despre producţia locală de medicamente vor participa de asemenea Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, care are o experienţă de 30 de ani în economie şi management, şi Simona Cocoş, directorul general al Zentiva Bucureşti, al doilea producător de medicamente din România. Evenimentul ZF, care a ajuns la a noua ediţie, adună cei mai importanţi actori din domeniul sănătăţii, din industria farma şi din domeniul sistemelor medicale public şi privat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO