Eveniment

Urmează videoconferinţa ZF & NNDKP Legal & Tax - ediţia a 4-a. Cum a modificat pandemia relaţia dintre contribuabili şi ANAF? La ce se poate aştepta mediul de business în 2021 din punctul de vedere al fiscalităţii şi al relaţiei cu Fiscul?

Urmează videoconferinţa ZF & NNDKP Legal & Tax -...

Autor: Răzvan Botea

13.10.2020, 00:05 322

Pandemia Covid-19 a avut şi un efect de digitalizare forţată, atât a companiilor, cât şi a statului. Pentru a limita cât mai mult deplasările şi interacţiunea fizică dintre contribuabil şi Fisc, statul a fost nevoit să implementeze accelerat soluţii.

Care au fost acestea şi cum s-a modificat relaţia dintre contribuabili şi ANAF în urma pandemiei? Ce urmează?

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) organizează joi 15 octombrie cea de-a patra ediţie a evenimentului anual sub umbrela Legal & Tax, prilej cu care avocaţi şi consultanţi, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor, vor dezbate cele mai importante teme de business pentru perioada următoare: cum va evolua economia, care sunt şi cum funcţionează programele de sprijin ale guvernului pentru companii, cum va arăta fiscalitatea în 2021, ce se va întâmpla pe piaţa muncii.

Evenimentul este organizat exclusiv online şi se va desfăşura în intervalul orar 09.30-11.30.

razvan.botea@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO