Eveniment

Urmează ZF Health&Pharma Summit, 16-17 septembrie 2019. Şefii celor mai mari companii din piaţa farmaceutică şi de sănătate vin la ZF Health&Pharma Summit

Ziarul Financiar organizează a opta ediţie a conferinţei Health&Pharma Summit, cel mai relevant eveniment din industria farma şi din domeniul sănătăţii.

Ziarul Financiar organizează a opta ediţie a conferinţei Health&Pharma Summit, cel mai relevant eveniment din industria farma şi din domeniul sănătăţii.

Autor: Georgiana Mihalache

15.09.2019, 19:53 229

Ziarul Financiar organizează a opta ediţie a conferinţei Health&Pharma Summit, cel mai relevant eveniment din industria farma şi din domeniul sănătăţii, la care peste 20 de manageri din sistemul de sănătate public şi privat, dar şi din piaţa farma, vor discuta despre cum facem pasul următor pentru performanţă în sănătate.

Cum ajungem la servicii de calitate şi la profesionalism în sistemul medical, atât cel de stat, cât şi cel private dar şi ce s-a schimbat în domeniul sănătăţii în ultimul an şi cum poate avea pacientul acces mai rapid la serviciile medicale şi medicamente sunt teme de discuţie care vor fi abordate în cadrul evenimentului.

Timp de două zile - 16 şi 17 septembrie, cele mai importante subiecte din sănătate vor fi dezbătute în cadrul evenimentului, iar speakerii şi invitaţii vor propune posibile soluţii pentru problemele din sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO