Eveniment

Urmează ZF Live Special în parteneriat cu PwC România: Ce schimbări se pregătesc în politicile fiscale

Urmează ZF Live Special în parteneriat cu PwC România:...

Autor: Ramona Cornea

17.02.2022, 00:06 525

Ziarul Financiar organizează o ediţie specială a emisiunii ZF Live în ca­re va discuta cu reprezentanţii PwC Ro­mânia despre schimbările care se pre­gătesc în politicile fiscale din România.

Ministerul Finanţelor va demara în curând consultările cu mediul de afaceri, pe agendă fiind propuneri de im­­pact, cum ar fi: impozitul pro­gresiv, reducerea TVA, elimi­narea unor facilităţi, impozitarea pro­prietăţilor.

Ediţia specială a ZF Live va avea loc vineri 18 februarie de la ora 10:00 şi îi va avea drept invitaţi pe repre­zentanţii PwC România: Daniel Anghel, partener, liderul Depar­tamentului de consultanţă fiscală şi juri­dică, Ionuţ Simion, partener, An­dreea Mitiriţă, partener, Ruxandra Târlescu, partener.

Pe 23 februarie 2022, de la ora 10.30, în panelul de deschidere a Conferinţei anuale de taxe PwC România, propunerile de schimbare a Codului fiscal şi proiectele de modernizare a ANAF vor fi dezbătute de reprezentanţii PwC România împreună cu Mirela Călugăreanu, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Alin Chitu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

Evenimentul va fi transmis live pe zf.ro şi va fi urmat de o serie de webinare online despre care puteţi afla mai multe aici, unde vă puteţi înscrie pentru participare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO