Eveniment

USR îi cere liderului deputaţilor PSD să-l revoce pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

USR îi cere liderului deputaţilor PSD să-l revoce pe...

Autor: Diana Grigore

22.06.2018, 14:16 190

"USR cere demisia domnului Liviu Dragnea din funcţiile publice pe care le ocupă. USR face un apel printr-o scrisoare deschisă, nu domnului Liviu Dragnea, cu el dialogul credem că s-a încheiat, ci liderului de grup al PSD din Camera Deputaţilor, domnului Dan Suciu, prin care îi cerem revocarea domnului Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Îl ajutăm pe domnul Dan Suciu şi cu temeiul legal pentru a face acest lucru. Vă citesc din regulament: Preşedintele Camere Deputaţilor poate fi revocat înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor. Domnule Suciu, aveţi puterea să faceţi această revocare", a afirmat deputatul USR, Claudiu Năsui.

El i-a cerut liderului grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor să pună mai presus ”bine comun”.

"Sunt momente în care binele comun este mai important decât orice alte nevoi, inclusiv cele personale.(...) Facem apel la dumneavoastră, domnule Suciu, să-l ajutaţi pe domnul Dragnea să realizeze că dumnealui este, în momentul de faţă, principala problemă a partidului dumneavoastră şi al României", se arată în scrisoarea trimisă către Dan Suciu de USR.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO