Eveniment

USR-PLUS a început campania pentru prezidenţiale. Dan Barna: România are o Revoluţie neterminată

USR-PLUS a început campania pentru prezidenţiale. Dan...

Autor: Diana Grigore

07.08.2019, 11:29 297

USR-PLUS a lansat, miercuri, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la prezidenţiale. Liderul USR a afirmat că evenimentele din ultimele săptămâni arată că România are o Revoluţie neterminată, ţara având nevoie de mai mult.

Liderul PLUS Dacian Cioloş a lipsit de la eveniment, din motive personale.

„Avem nevoie de 200.000 de semnături până pe 20 septembrie, astfel încât începând de astăzi ne veţi vedea în stradă alături de cetîţeni pentru că noi suntem o alianţă care strânge semnăturile pe bune. Mi-aş fi dorit ca acest eveniment să înceapă într-un alt context social, însă dacă ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la Caracal, Galaţi şi la eşecul statului în aceste locuri, exact acesta este motivul pentru acre eu şi colegii mei am decis să intrăm în politică. Este nevoie de altceva, de ceva mai mult. Ne dorim o ţară în care următoarele generaţii să îşi dorească să trăiască, ne dorim o ţară cu autostrăzi, ne dorim o ţară în care spitalele să fie curate, şcolile să fie mai bune, iar statul să fie capabili să îşi apere cetăţenii”, a declarat Dan Barna, în Piaţa Universităţii, locul în care a început campania de strângere de semnături pentru candidatura acestuia la alegerile prezidenţiale.

Liderul USR a afirmat că evenimentele din Caracal şi Galaţi arată că România are o Revoluţie neterminată.

„Am ajuns în politică pentru că ne-am săturat de indiferenţa, dispreţul şi incompetenţa cu care politicienii tratează ţara în ultimii 30 de ani. În urmă cu doar trei ani eram un singur anteprenor, priveam politica seara la televizor. Nu m-am gândit nicio clipă că o să ajung să candidez pentru Preşedinţia României. Am văzut că trebuie să ne implicăm în a schimba lucrurile şi este fundamental necesar. Acum 30 de ani părinţii noştri ne-au câştigat libertatea şi astăzi e de datoria noastră să mergem mai departe. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni arată că România are po Revoluţie neterminată”, a adăugat Barna.

USR-PLUS a lansat, miercuri dimineaţă, campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale. Candidatul alianţei este Dan Barna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO