Eveniment

USR, în pragul imploziei: Dacian Cioloş nu a rezistat nici un an în fruntea partidului şi a demisionat, pierzând lupta cu Biroul Permanent care era controlat de rivalul său, Dan Barna. Cătălin Drulă, fostul ministru al transporturilor, preia conducerea interimară

USR, în pragul imploziei: Dacian Cioloş nu a rezistat...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.02.2022, 15:43 1157

Liderul USR, Dacian Cioloş, şi-a depus mandatul de preşedinte al formaţiunii şi anunţă că rămâne în partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul USR.

„Dacian (Cioloş - n.r.) ne-a anunţat că-şi depune mandatul, dar rămâne în partid”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea USR.

Cioloş a cerut votul membrilor Biroului Naţional al USR, însă documentul a fost respins cu 14 voturi „împotrivă” şi 11 „pentru”.

La ora 18.00 Dacian Cioloş are programată o declaraţie de presă.

Preşedinţia USR va fi preluată de Cătălin Drulă, având în vedere că este vicepreşedintele USR care a obţinut cel mai mare număr de voturi la Congresul USR PLUS din 3 octombrie 2021, respectiv 701 voturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO