Eveniment

Vaccinarea anti-Covid începe şi la Galaţi. Primele cadre medicale vor fi vaccinate luni

Vaccinarea anti-Covid începe şi la Galaţi. Primele...

Autor: Petru Mazilu

03.01.2021, 16:44 105

Vaccinarea anti-Covid începe şi în spitalele din judeţul Galaţi. Primele cadre medicale vor fi vaccinate luni, la ora 9.00. Dozele de vaccin vor ajunge la Galaţi tot luni fiind păzite de militari.

Dozele de vaccin anti-Covid vor ajunge în oraşul Galaţi luni dimineaţă, cu un transport special, sub pază militarizată. Apoi, la ora 9.00 vor fi vaccinate primele cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase.

„Campania de vaccinare împotriva Covid-19 din judeţul Galaţi va începe luni, 04.01.2021, la Spitalul de Boli Infecţioase. Primele vaccinuri vor fi administrate începând cu ora 09,00”, scrie într-o informare de presă a Prefecturii Galaţi.

În prima etapă, vor fi imunizate împotriva Covid19 cadrele medicale din principalele spitale din Galaţi. Ulterior, vor fi vaccinaţi medicii de familie şi angajaţii cabinetelor medicale, dar şi personalul din unităţile medico-sociale. Cadrele medicale vor fi vaccinate în unităţile medicale în care lucrează.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO