Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Dragoş Damian, CEO al producătorului de medicamente Terapia Cluj: „Pandemia trebuie să se oprească şi dacă se poate opri cu vaccinul, atunci trebuie să ne mobilizăm cu toţii“

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: Vaccinul dă un sentiment de relaxare, mai ales pentru producătorii industriali, pentru economia sustenabilă, pentru că noi nu putem lucra de acasă.

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: Vaccinul dă un sentiment de relaxare, mai ales pentru producătorii industriali, pentru economia sustenabilă, pentru că noi nu putem lucra de acasă.

Autor: Georgiana Mihalache

03.02.2021, 00:05 420

♦ Circa 80% dintre angajaţii Terapia Cluj, adică peste 700 de oameni, sunt pe lista pentru vaccinare ♦ Strategia de vaccinare a fost modificată în ultimele săptămâni, iar angajaţii din domenii esenţiale au fost reprogramaţi din cauza lipsei dozelor suficiente de vaccin.

Criza sanitară generată de COVID-19 a zguduit mediul de business în 2020, iar vaccinul şi începerea campaniei de imunizare reprezintă în prezent speranţa antreprenorilor şi a directorilor de companii pentru relansarea businessului.

Strategia de vaccinare trebuie continuată, susţine Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente, mai ales în contextul în care apar noi tulpini ale virusului. „Pandemia trebuie să se oprească şi dacă se poate opri cu vaccinul, atunci va trebui să ne mobilizăm cu toţii. Indiferent care e strategia, trebuie continuată şi dusă până la bun sfârşit, presupunând că vin şi doze suficiente de vaccin. Probabil dacă veneau doze suficiente, nu se făcea această resetare a campaniei de vaccinare. Vaccinarea merge bine, Terapia are 80% rată de vaccinare, însă lipsind vaccinul, sper ca lumea să nu aibă o reacţie de resemnare“, a spus Dragoş Damian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO