Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Medicul Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România, al treilea operator privat de sănătate: „Economia are nevoie de angajaţi, manageri, antreprenori activi, cu un stil de viaţă sănătos“

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Pentru o companie activă în domeniul medical vaccinarea este esenţială.

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Pentru o companie activă în domeniul medical vaccinarea este esenţială.

Autor: Georgiana Mihalache, Iulian Anghel

08.02.2021, 00:05 266

♦ Jumătate dintre angajaţii Medicover s-au vaccinat ♦ Efectele pandemiei s-au văzut atât economic, dar mai ales la nivelul stării de sănătate, pacienţii anulând vizitele medicale.

Vaccinul împotriva COVID-19 este important mai ales pentru angajaţii din domeniul sanitar care iau contact direct cu pacienţii şi trebuie protejaţi pentru a lupta cu noul virus la capacitate maximă, susţine Florinela Cîrstina, CEO al Medicover, al treilea jucător din domeniul medical privat.

„Vaccinarea aduce, în primul rând, beneficii de sănătate. O persoană sănătoasă este activă economic, creativă, eficientă. Doresc să menţionez, de asemenea, efectele nocive ale izolării, lipsei de mişcare, contactului cu natura, precum şi ale unei alimentaţii ne­echi­­li­brate asupra persoa­nelor active. Vaccinul va con­tribui la corectarea acestor probleme. Econo­mia are nevoie de angajaţi, ma­nageri, antreprenori  act­ivi, cu un stil de viaţă sănătos“, a spus Flo­rentina Cîrstina, de pro­fesie medic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO