Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Roman Boca, acţionarul laboratoarelor medicale Dorna Medical: „A imuniza foarte mulţi oameni înseamnă a reporni afacerile, a reintra în normalitate“. Vaccinarea este cheia repornirii economiei, iar în rândul persoanelor deja imunizate se observă un sentiment de siguranţă

Roman Boca, acţionarul laboratoarelor medicale Dorna Medical: Am văzut mai multă siguranţă în rândul angajaţilor imunizaţi.

Roman Boca, acţionarul laboratoarelor medicale Dorna Medical: Am văzut mai multă siguranţă în rândul angajaţilor imunizaţi.

Autor: Georgiana Mihalache

25.02.2021, 00:05 92

Vaccinarea este cheia repornirii economiei, iar în rândul persoanelor deja imunizate se observă un sentiment de siguranţă.

Soluţia pentru a reveni la normalitate din punct de vedere economic este imunizarea cât mai multor persoane, de procesul de vaccinare depinzând afacerile din toate domeniile de activitate, susţine Roman Boca, unul dintre acţionarii Dorna Medical, un business din domeniul serviciilor private de sănătate.

„Angajaţii noştri s-au vaccinat, mai puţin cei care nu s-au încadrat în criteriile de eligibilitate, în rest toţi s-au vaccinat. Recomandăm tuturor să se vaccineze. A imuniza foarte mulţi oameni înseamnă a reporni afacerile, a reintra în normalitate. Am văzut mai multă siguranţă în rândul angajaţilor imunizaţi“, a spus Roman Boca. În prezent, sub brandul Dorna Medical funcţionează 25 de laboratoare şi cinci centre de imagistică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO