Eveniment

Val de plângeri împotriva jandarmilor: 68 de persoane care au participat la mitingul din Piaţa Victoriei au cerut certificate la INML

Val de plângeri împotriva jandarmilor: 68 de persoane...

Autor: Daniela Timofti

13.08.2018, 18:58 114

68 de persoane care au participat la protestul de vineri din Piaţa Victoriei s-au prezentat, până la ora transmiterii ştirii, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ca să obţină certificate medico-legale, au declarat, pentru MEDIAFAX, Salem Abdo, reprezentant INML. 

Un număr de 68 de persoane care au participat la protestul de vineri din Piaţa Victoriei s-au prezentat, până la ora transmiterii ştirii, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ca să obţină certificate medico-legale, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Salem Abdo, reprezentant al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

Mai multe persoane care au participat la mitingul din 10 august s-au prezentat, luni, la Parchetul Militar, pentru a depune plângeri împotriva jandarmilor. Protestatarii acuză forţele de ordine că vineri seară s-au comportat abuziv şi au lovit manifestanţii fără motiv.

Procurorii militari au anunţat că procuror în jur de 30 de protestatari au depus plângeri împotriva jandarmilor, care vor fi reunite într-un singur dosar penal pentru purtare abuzivă şi abuz în serviciu. Procurorii au cerut imagini inclusiv de la victime şi vor începe audierile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO