Eveniment

Valeri Kuzmin: Rusia nu este o ameninţare pentru România

Valeri Kuzmin: Rusia nu este o ameninţare pentru România

Autor: Mediafax

02.03.2017, 00:00 1021

Rusia priveşte înfiinţarea unei brigăzi multinaţionale a NATO la Craiova drept o chestiune internă a României, a declarat, miercuri, la Craiova, ambasadorul rus Valeri Kuzmin, adăugând că ţara sa nu reprezintă o ameninţare pentru România, transmite corespondentul Mediafax.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute, miercuri, la Craiova, ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valeri Kuzmin, a ţinut să reitereze faptul că Rusia nu reprezintă o ameninţare pentru România, în contextul în care a fost întrebat de jurnalişti cum comentează înfiinţarea unei brigăzi multinaţionale a NATO la Brigada 2 Infanterie „Rovine“ din Craiova, brigadă multinaţională care ar urma să devină funcţională în 2018.

„Această chestiune este una internă şi ţine de răspunderea voastră ca ţară. Acest lucru este un lucru intern, eu doar vreau să subliniez că Rusia nu este o ameninţare pentru voi şi nu are niciun plan de ameninţare”, a spus oficialul rus. Valeri Kuzmin a criticat însă, din nou, expansiunea NATO şi apropierea forţelor organizaţiei de frontiera rusească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO