Eveniment

Vasile Turcu are şanse mici să-şi revină, după ce a încercat să se sinucidă

Vasile Turcu are şanse mici să-şi revină, după ce a...

Autor: Mediafax

02.03.2017, 00:04 790
Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu (62 de ani) a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, în cursul zilei de ieri, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti.
 
Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, susţine că şansele ca Vasile Turcu să-şi revină sunt destul de mici: „Şansele sunt infime, sunt foarte mici, pentru că odată afectaţi centri nervoşi, sansele sunt din ce în ce mai mici să îşi revină, chiar dacă se află la terapie intensivă, susţinut de aparatele vitale.”
 
Întotdeauna trebuie să fii rezervat în această situaţie, pentru că numai miracolele sau minunile te mai pot salva. Probabil că a intrat într-un moment de instabilitate psihică, care l-a determinat să recurgă la acest gest. Nu, am vorbit ultima dată acum 6 luni, 8 luni, dar eu îl ştiu un om cumpătat, un om echilibrat”, a declarat Pompiliu Popescu la ProSport Live.
 
Vasile Turcu a lăsat un bilet de adio înainte să încerce să se sinucidă, dar deocamdată nu se ştie conţinutul acestuia. Starea omului de afaceri este în continuare gravă şi a suferit un nou şoc cardio-respirator. Medicii au reuşit însă să-l stabilizeze.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO