Eveniment

Verde la curăţenie în STB-uri: Societatea de Transport Bucureşti începe sâmbătă o nouă campanie de igienă a autobuzelor

Verde la curăţenie în STB-uri: Societatea de Transport...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

10.05.2019, 16:06 241

Societatea de Transport Bucureşti (STB) începe, de sâmbătă, o nouă etapă de curăţenie în autobuze, fiind aplicat un proces de spălare şi igienizare în interior şi exteriorul vehiculelor. Totodată, Societatea anunţă că vor fi refăcute şi adăposturile din staţiile de tramvai.

„Campania de curăţenie a vehiculelor STB SA, începută în luna decembrie a anului trecut, intră, de sâmbătă, într-o nouă etapă. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat treptat un program de spălare şi igienizare în
interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. Totodată, va fi aplicat un program special etapizat, prin care adăposturilor din staţiile de tramvai li se va reda aspectul civilizat”, se arată într-un comunicat al STB.

Potrivit sursei citate, anul trecut, compania a dotat autobazele cu staţii de spălare noi, iar prin campanie îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort ridicat pentru călători.

„De cele mai multe ori, imaginea neplăcută a vehiculelor este creată de către unii călători, prin mâzgălirea cu graffiti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule”, mai arată reprezentanţii STB.

Pentru murdărirea sau vandalizarea autobuzelor sunt stabilite amenzi de 500 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO