Eveniment

Veşti bune pentru bucureşteni: Greva de la metrou va fi suspendată până la numirea Liei Olguţa Vasilescu la Transporturi

Veşti bune pentru bucureşteni: Greva de la metrou va fi...

Autor: Nicolae Oprea

20.11.2018, 12:07 1411

Greva de la metrou va fi suspendată până la numirea Liei Olguţa Vasilescu la conducerea Ministerului Transporturilor, urmând ca ulterior să fie reluate negocierile între oficiali şi sindicaliştii de la Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM), au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Metrorex. 

Surse din cadrul Metrorex au precizat, pentru MEDIAFAX, că greva de la metrou se va suspenda până la numirea Liei Olguţa Vasilescu ca ministru al Transporturilor, urmând ca ulterior să fie reluate negocierile.

Sindicaliştii de la Metrou anunţau săptămâna trecută că au stabilit ca, începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanşeze greva generală pe perioadă nedeterminată, între orele 4:00 - 16:00, subliniind că speră să fie dezamorsat conflictul colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile călătorilor.

Între timp, Lucian Şova a fost remaniat de la conducerea Ministerului Transporturilor, PSD hotărând, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, ca locul acestuia să fie luat de Lia Olguţa Vasilescu, care a ocupat până acum portofoliul de la Ministerul Muncii. Propunerea urmează să fie aprobată de preşedintele Klaus Iohannis.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO