Eveniment

Veşti bune pentru Simona Halep: Românca este nominalizată de WTA pentru lovitura anului

Veşti bune pentru Simona Halep: Românca este...

Autor: Departamentul Sport

09.12.2018, 09:53 232

Simona Halep, liderul mondial, este nominalizată cu două lovituri de excepţie în ancheta Asociaţiei mondiale a jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) pentru lovitura anului. 

Românca a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open, partidă pe care a pierdut-o, dar şi cu o lovitură dintr-un meci câştigat în mai în faţa rusoaicei Maria Şarapova, din semifinalele turneului de la Roma.

WTA, asociaţia mondială a jucătoarelor profesioniste de tenis, a împărţit reuşitele anului în două grupe, A (ianuarie - mai) şi B (iunie-octombrie). În grupa Simonei Halep, mai sunt nominalizate Maria Sharapova şi Agnieszka Radwanska în timp ce în grupa B sunt nominalizate lovituri reuşite de Caroline Wozniacki, Magda Linette, Maria Sharapova, Hsieh Su-Wei şi Ons Jabeur.

Simona Halep a câştigat în 2018, pentru al doilea an consecutiv, "Premiul de favorită a fanilor" în circuitul WTA, în urma unui vot realizat pe site-ul Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis. Site-ul WTA a notat că "Simona a reuşit cea mai mare surpriză a lui 2017, detronând-o pe Agnieszka Radwanska după şase ani din topul preferinţelor fanilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO