Eveniment

Veşti proaste de la ANM: revin ninsorile. Prognoză specială pentru Capitală, cu vânt şi ploi care se vor transforma în ninsoare

Veşti proaste de la ANM: revin ninsorile. Prognoză...

Autor: Departamentul Social

11.02.2019, 11:23 2498

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală de luni până miercuri, când sunt aşteptate ploi slabe şi vânt moderat. În noaptea de marţi spre miercuri, ANM anunţă că ploaia se va transforma în ninsoare, urmând să se depună strat de zăpadă de 5 centimetri. 

Meteorologii anunţă cer noros pentru luni seară, iar în a doua parte a nopţii, va ploua slab şi vântul va deveni moderat cu rafale de până la 35 de kilometri/oră. Temperatura va fi situată între 2 şi 4 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) mai precizează că marţi şi miercuri, vremea va fi închisă şi se va răci.

„Ziua, temporar va ploua, iar în cursul nopţii, treptat ploaia se va transforma în ninsoare şi este posibil să se depună strat de zăpadă de până la 2…5 cm. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, cu rafale de până la 35…40 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1…0 grade”, mai arată ANM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO