Eveniment

Vicepremierul Dan Barna, voluntar la un centru drive-thru din Bucureşti

Vicepremierul Dan Barna, voluntar la un centru drive-thru...

Autor: Cosmin Pirv

22.05.2021, 11:28 74

Vicepremierul Dan Barna a fost sâmbătă voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din sectorul 2 din Bucureşti. Acesta susţine că, în mediul rural, acolo unde autorităţile nu s-au implicat în campania de vaccinare, rezultatele „nu sunt spectaculoase”.

Vicepremierul Dan Barna a distribuit în calitate de voluntar certificate de vaccinare într-un centru drive-thru din Bucureşti.

„Am venit să transmit un mesaj de susţinere, am venit să contribui puţin, după cum a fost posibil, să distribui în calitate de voluntar certificatele oamenilor care au venit să se vaccineze şi să le mulţumesc, cerându-le totodată să mai vorbească cu prieteni, cu vecini, cu părinţi să-i aducă aici la vaccinare”, a declarat Dan Barna.

Acesta susţine că „pentru a scăpa de restricţii, pentru a nu mai purta masca, singura soluţie este să ne vaccinăm”.

Întrebat despre situaţia vaccinării în mediul rural, vicepremierul a spus că se înregistrează două tipuri de experienţe.

„Sunt zone unde primarii nu s-au implicat, nu au privit această campanie altfel decât o campanie naţională, şi acolo rezultatele nu sunt spectaculoase, cum sunt şi exemple de bună practică, unde primarii şi-au asumat această campanie, precum o campanie electorală”, a mai spus Dan Barna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO