Eveniment

Vicepremierul Sorin Grindeanu are Covid

Vicepremierul Sorin Grindeanu are  Covid

Autor: Gabriel Pecheanu

11.02.2022, 10:50 34

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19 şi nu a mai plecat la Chişinău pentru a participa la şedinţa comună a guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău, potrivit unor surse guvernamentale.

Sorin Grindeanu ar fi urmat să plece vineri cu premierul Nicolae Ciucă şi mai mulţi miniştri la Chişinău, pentru a participa la şedinţa comună a celor două guverne, dar a fost confirmat pozitiv Covid-19.

„Toţi membrii delegaţiei au fost testaţi PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Guvernele de la Bucureşti şi Chişinău se reunesc, vineri, în şedinţă comună. „Vom semna şi Acordul de asistenţă nerambursabilă şi majoritatea din această sumă va merge spre investiţii în localităţi”, a anunţat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa

Şedinţa comună a guvernelor României şi Republicii Moldova va începe la ora 10.55, iar la 12.15 sunt programate declaraţii de presă ale celor doi prim-miniştri.

Nicolae Ciucă mai are o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, şi una cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

La finalul vizitei, Nicolae Ciucă va susţine declaraţii de presă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

De curând, alţi doi miniştri, Vasile Dîncu şi Virgil Popescu, au anunţat că s-au infectat cu noul coronavirus şi s-au izolat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO