Eveniment

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, despre anunţul lui Iohannis privind o nouă candidatură: Putem candida toţi

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, despre anunţul lui...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

23.06.2018, 12:32 117

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, spune despre anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis referitor la o nouă candidatură la Preşedinţie, că fiecare cetăţean e liber să facă orice. ”Iohannis dacă merge în acelaşi ritm nu ştiu dacă mai poate câştiga un nou mandat”, afirmă Stănescu.

Întrebat, sâmbătă, la Slatina, ce părere are despre anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis, Paul Stănescu a răspuns: ”Fiecare cetăţean din această ţară e liber să facă orice, dar ceea este incredibil este că e primul preşedinte care nu respectă decizia Curţii Constituţionale. Putem candida toţi, depinde cine va câştiga alegerile şi, fiind exemplul numărul unu în această ţară, e foarte complicat. Domnul preşedinte Klaus Iohannis, dacă merge în acelaşi ritm, nu ştiu dacă mai poate câştiga un nou mandat, poporul să-l mandateze din nou. Am avut epoca Băsescu şi vedem că nu s-a schimbat nimic, ba din contra, în era Klaus Iohannis deja e mai rău, lucrurile nu merg bine deloc”.

Klaus Iohannis a anunţat sâmbătă la Sibiu că este hotărât să candideze pentru încă un mandat de preşedinte al României.

”Vreau să vă comunic acum, aici în această dimineaţă frumoasă: sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României”, a spus Iohannis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO