Eveniment

Victor Piţurcă a fost audiat la DNA Craiova

Victor Piţurcă a fost audiat la DNA Craiova

Autor: Radu Vinteanu

28.04.2011, 12:50 38

Fostul selecţioner al echipei naţionale Victor Piţurcă s-aprezentat, joi, la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA,unde a fost audiat de procurorii anticorupţie. Piţurcă a plecat dela DNA Craiova în jurul orei 11.30, scrie Mediafax.

Potrivit procurorului şef al Serviciul Teritorial Craiova alDNA, Cristina Scarlat, fostul selecţioner al echipei naţionaleVictor Piţurcă a fost audiat în cazul unei plângeri depuseîmpotriva sa de finanţatorul echipei Universitatea Craiova AdrianMititelu.

"Este vorba despre o plângere în care au fost sesizate aspectemediatizate de-a lungul timpului privind contractele cu jucătorii,echipa de fotbal. Nu pot da mai multe amănunte, însă pot să spun căa fost audiat pentru această plângere depusă de Adrian Mititelu", adeclarat pentru corespondentul MEDIAFAX Cristina Scarlat.

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, într-o emisiune televizatădin 14 martie, că deţine dosare întocmite de instituţii alestatului, care îl incriminează "clar" pe patronul UniversităţiiCraiova, Adrian Mititelu, dar a precizat că nu vrea să facă uz deele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO