Eveniment

Victorie la limită a României în meciul cu Ungaria, la Campionatului Mondial de handbal. Naţionala s-a calificat în grupele principale

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Autor: Mihaela Măncilă

06.12.2019, 13:43 1060

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat în ultimele secunde meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. "Tricolorele" s-au impus cu 28-27 în faţa selecţionatei Ungariei, care a condus aproape toată partida. 

Cristina Neagu a transformat în ultimele secunde ale meciului o lovitură de la 7 metri, obţinută de Pristaviţa, astfel că România a reuşit să obţină victoria la limită.

Deşi la începutul meciului, româncele nu au arătat cea mai bună formă şi au fost conduse de maghiare cu 5-0, pe parcurs au reuşit să îşi revină. Scorul la pauză era în favoarea adversarelor, 16-10.

În minutul 59, tabela de marcaj arăta 27-27, dar "tricolorele" au luptat până în ultima secundă şi au câştigat.

Naţionala României va merge fără niciun punct în grupa principală, pentru că a pierdut partidele cu Spania şi Muntenegru, echipe deja calificate în Main Round. De la startul Mondialului, România a pierdut cu Spania (16-31), a învins Senegal (29-24), a bătut Kazahstan (22-20) şi a pierdut cu Muntenegru (26-27).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO