Eveniment

VIDEO - Ion Ţiriac, la "După 20 de ani": Emil Boc a făcut ceea ce trebuia făcut. O demisie după atâta timp ar fi de respectat

Autor: Adrian Voicu

29.01.2012, 10:22 3906

"Eu nu m-aş duce în piaţă. Aş lua 10 prieteni şi aş face o plângere premierului. Poţi să te duci chiar la domnul preşedinte sau la domnul Boc şi să îi ceri demisia", a declarat omul de afaceri Ion Ţiriac, la emisiunea "După 20 de ani", transmisă duminică de postul Pro TV.

"Nu ne trebuie o răscoală în aceste momente. Nu înţeleg ce vor oamenii ăştia (din Piaţa Universitate - n.r.). Dacă îi dăm pe toţi jos, pe cine alegi apoi?"

Această clasă politică care este acum "face ce trebuie să facă" şi din această cauză nu poate rezista mai mult de zece luni, consideră omul de afaceri.

Dacă Boc şi-ar da demisia acum ar fi foarte de respectat, este de părere Ţiriac, considerând că până acum premierul a făcut paşii necesari pentru scoaterea României din criză.

"Eu am fost dezamăgit de domnul preşedinte, pentru că el avea puterea de a chema la masa discuţiilor toate partidele şi nu a făcut-o", este de părere omul de afaceri.

"Eu sunt de părere că premierul a făcut ceea ce trebuie să facă, chiar dacă el nu mi-a făcut mie, ca om de afaceri, ceea ce trebuie. Guvernul Boc, pentru noi întreprinzătorii, nu a găsit cheia sau sistemul să ne încurajeze să facem mai mult", a spus Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO