Eveniment

VIDEO LIVE - Protestatarii care au plecat în marş din Piaţa Victoriei au ajuns la sediul TVR

Protestatarii care au plecat în marş din Piaţa Victoriei au ajuns la sediul TVR

Autor: Geanina Sandu

24.01.2012, 15:43 690

Protestatarii care au plecat în marş din Piaţa Victoriei au ajuns la sediul TVR, unii dintre ei încercând fără succes, pentru scurt timp, să forţeze intrarea în curtea Televiziunii Române.

Organizatorii protestului spun că cei care au forţat intrarea în curtea TVR nu sunt membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere şi au făcut apel să nu mai forţeze intrarea.

O delegaţie a protestatarilor a intrat în sediul TVR, unde va înmâna un memoriu conducerii televiziunii în care cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, organizarea de alegeri anticipate şi redarea demnităţii poporului.

Vedeţi imagini LIVE de la protestele din faţa Televiziunii Române

Sindicaliştii mai cer să nu mai fie elaborată o lege a sănătăţii cum vrea Traian Băsescu şi spun că ar fi vrut ca preşedintele să vină în mijlocul lor, pentru că nu suntem violenţi. Ei susţin însă că Traian Băsescu trebuie să dea socoteală pentru traiul de astăzi al poporului.

Protestul din Piaţa Victoriei a început la ora 11.30, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), organizatorul protestului, anunţând că la mitingul şi marşul care au loc marţi participă 10.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie.

La ora 14.00, cu o jumătate de oră mai devreme decât era anunţat, protestatarii au plecat în marş pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţilor - strada Emil Pangrati, ajungând, după aproape o oră, la sediul TVR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO